ME nybygg

Om oss

Magnar Eikeland Gruppen ble etablert i Sandnes i 1949. I 2010 flyttet vi inn i HOVEDKONTORET, som vårt nybygg på Sola heter. Sammen med våre kolleger i Senab Eikeland (Bodø, Bergen, Haugesund, Sola, Lyngdal, Kristiansand, Arendal, Oslo, Tønsberg, Gjøvik og Hamar) og DFU (Sandnes), utgjør vi totalt ca. 160 medarbeidere som daglig gjør sitt ytterste for å gi deg den servicen, de rådene og de produktene og løsningene du trenger på arbeidsplassen eller i hjemmet.

Magnar Eikeland Gruppen er landets største totalttilbyder av interiørløsninger og blant Rogalands største på kontormaskiner og rekvisita/forbruksmateriell til næringslivet og offentlig sektor. I tillegg er vi en betydelig leverandør av høykvalitets møbler, interiørløsninger og belysning til private hjem gjennom vårt selskap Design Furniture Unlimited (DFU, Sandnes). Gruppens samlede omsetning i 2014 var på ca. NOK 750 mill.

Etter mer enn 60 år i bransjen gleder vi oss til de 60 neste. Vi tror det er tre hovedgrunner til at vi lykkes og til at kundene våre synes vi er greie å ha med å gjøre: Produktutvalget vårt, kompetansen vår og den personlige behandlingen du som kunde opplever hos oss.