Om oss

Magnar Eikeland Gruppen ble etablert i Sandnes i 1949 og består av:

I 2010 flyttet vi inn i HOVEDKONTORET, som vårt bygg på Sola heter. Gruppen har 160 medarbeidere og omsatte for Nok 789 mill. i 2019.

Vi er løsningsorienterte og har kunnskapen som gjør hver enkelt kunde fornøyd. Dessuten har vi tre verdier som understøtter visjonen og gjenspeiles i alt vi gjør:

Offensiv
Vi skal alltid levere gode løsninger. Derfor følger vi nøye produkt- og organisasjonsutvikling og alt som skjer på leverandørsiden. I praksis betyr det at vi alltid er framtidsrettede og utvikler vår kompetanse.

Stolt
Vi er seriøse i alt vi gjør. Hver dag legger vi vår ære i å bli enda litt bedre. Vi lærer av våre kunder og leverandører – og av hverandre.

Skikkelig
Vår kunnskap og kompetanse skal alltid munne ut i kvalifiserte råd. Vi gjør ting skikkelig og seriøst. Det er grunnlaget for kundens trygghet. Høflighet, respekt og ærlighet er ufravikelige krav.

Forbruksmateriell

Magnar Eikeland Kontorutstyr tilbyr svært konkurransedyktige løsninger til næringslivet og offentlig sektor. Dette gjelder pris, kvalitet, oppfølging, forslag til forbedringer og ikke minst ivaretakelse av våre kunders krav til kvalitetsstyring, HMS og miljø.

Vi har butikk, lager, kontor og produksjonslokaler i Hovedkontoret på Sola.

Magnar Eikeland Kontorutstyr AS er Staples Business Partner og en av Norges største totalleverandører innen kontor-/datarekvisita, forbruksmateriell, IT-utstyr, printere, emballasje, verneutstyr, arbeidsklær, mykpapir, kantine- og renholdsprodukter, profileringsprodukter og trykksaker.

Vi skaffer det du ønsker – ta kontakt!

Kontormaskiner

Vi  leverer produkter og løsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor med fokus på digitaliserte og automatiserte arbeidsprosesser med distriktets største serviceavdeling. Forretningsområdet omfatter bl.a print, kopi, skanner og multifunksjonmaskiner samt Kassaløsninger, betalingsterminaler og høykvalitetsmaskiner innenfor kaffe og vann. Du velger selv om du ønsker en skreddersydd løsning for ditt forretningsområde eller en mer standardisert løsning. Vi anbefaler uansett aldri en løsning som er dyrere eller mer komplisert enn du trenger.