ALT INNEN

FORBRUKSMATERIELL

To blå binderser på grå bakgrunn

KONTOR- &
DATAREKVISITA

Orange notatbok på grå bakgrunn

IT-UTSTYR &
TELEFONTILBEHØR

A4 printer på grå bakgrunn

KONTORPAPIR

Hvitt papir i bunke på grå bakgrunn

EMBALLASJE &
LAGER

To blå binderser på grå bakgrunn

ARBEIDSTØY &
VERNEUTSTYR

Orange notatbok på grå bakgrunn

KANTINE &
STORHUSHOLDNING

A4 printer på grå bakgrunn

TØRK, HYGIENE &
RENGJØRING

Hvitt papir i bunke på grå bakgrunn

ERGONOMI

Se vårt store utvalg i nettbutikken

SNAKK MED OSS OM AVTALER

Smidighet og service kjennetegner oss som jobber med rekvisita hos Magnar Eikeland. Våre erfarne og høyt kvalifiserte medarbeidere gjør sitt ytterste for at du som kunde skal ha det best mulig. Vi hører svært gjerne på hvilke ønsker du har!
Vi tilbyr daglig varelevering med egne sjåfører, og vi gir deg faste kontaktpersoner på kundesenteret og for oppfølging. Du får tilbud om konkurransedyktige nettopriser på volumprodukter, og du får rabatter. Vi kan også tilby deg lageroppfølging av rekvisitalageret – ukentlig, månedlig eller annet. Og sist, men ikke minst: Vi er eksperter på “skaffevarer” – trenger du noe som faller utenfor det vanlige sortimentet, sørger vi for at du får det!

HVORFOR VELGE OSS

Vi er meget godt fornøyde med den raske responsen og den gode servicen de har levert og fortsetter å levere. Vi setter stor pris på Magnar Eikeland Kontormaskiner AS sine økonomiske løsningsforslag og at de styrer oppfølging etter våre behov. 

Kristian Fjermestad

IT Ansvarlig, Stangeland Maskin AS

Vår Energi har I flere år hatt avtale med Magnar Eikeland Kontorutstyr AS. De har gode priser, er fleksible og kommer opp med kreative gode løsninger. En stor styrke er deres utmerkede service og oppfølging. 

 

 

Jan Helge Solheim

General Services, Vår Energi AS

Ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor for Magnar Eikeland Kontorutstyr. De leverer uansett. Servicenivået og leveringstiden er fantastisk. Gode priser og kan skaffe omtrent alt. 

 

 

Ellen Woie

Office & Internal Communication Advisor, People & Organization, Repsol Norge AS

Vi har benyttet oss av Magnar Eikeland Kontorutstyr AS i mange år fordi vi alltid får de varene og den servicen som vi etterspør, til en god pris.

 

 

May-Brit Bore

Logistics Coordinator, Heli-One (Norway) AS

Kontor- og datarekvisita

Når Magnar Eikeland sier at vi har “Alt til kontoret”, gjelder dette alt av forbruksmateriell til kontor, lager og kantine. Her er vi en erfaren og proff totalleverandør til så vel næringslivet som det offentlige, med et enormt utvalg store og små produkter. Katalogen vår kan du laste ned som PDF.

Dedikerte medarbeidere med lang erfaring og en betydelig faglig kompetanse, er med på å sikre at du som kunde får de kvalitetsvarene du trenger – når du trenger det. Vi har sterkt fokus på høy servicegrad og god logistikk, og vi legger spesielt vekt på leveringspresisjon.
 
 

Vi gir oss ikke før alt er i orden innen bærekraft!

 

  • Det betyr at vi har integrert bærekraft i alle deler av bedriften.
  • Vi setter mål for arbeidet og forteller åpent om resultatene.
  • Vi hjelper våre kunder til å handle mer bærekraftig.
  • Vi samarbeider med kunder, leverandører og alle rundt oss for å nå målene.

 

Klima og miljø

Vi har et omfattende program for å utvikle oss til å redusere vår klimabelastning og hjelpe kundene våre til å redusere sin. I vår miljøpolicy forplikter vi oss til å minimere CO2-utslipp og avfall fra vår virksomhet, og tilby kundene våre bærekraftige løsninger.

I dag er flere tusen av produktene vi tilbyr kundene bedre for miljøet, og utvalget øker stadig. For våre største kunder tilbyr vi et eget kundeprogram for miljøvennlig innkjøp, der vi tilbyr klimakompensasjon gjennom treplanting som en belønning når kunden gjør bedre miljøvalg.

Samfunn og fellesskap

Vi ønsker å være en inkluderende og positiv kraft i samfunnene vi driver virksomhet i. Dette gjør vi ved å skape gode arbeidsplasser, både direkte og indirekte gjennom leverandørkjeden, og jobber målrettet for å engasjere medarbeiderne våre.

Vi jobber fokusert og målrettet med mangfold i selskapet. Likeverd er en selvfølge, og gjennomsyrer både rekruttering og belønningssystemer. Vi bidrar også til å gi folk som trenger det en ny sjanse i arbeidslivet.

Å ha alt i orden på bærekraft er en ambisiøs målsetning, og vi strekker oss hele tiden for å nå enda lenger.

REFERANSER